U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Diensten

Verkopen met Immo Geldhof staat garant voor:

  • Persoonlijke en correcte aanpak
  • Een exacte waardebepaling van uw vastgoed.
  • Doelgerichte publiciteit
  • Flexibiliteit tijdens de onderhandelingen
  • Uitgebreid klantenbestand
  • Het samenstellen van een volledig dossier met alle nodige attesten
  • De opvolging van uw dossier vanaf de verkoop tot en met het verlijden van de akte
  • Het persoonlijk op de hoogte houden van het verloop van uw dossier.
  • Geen verkoop = Geen kosten.

U wenst te verkopen?

Wij verkopen uw pand graag met de nodige zorg en kennis en begeleiden u daarbij in het gehele proces. Immo Geldhof garandeert een volledige samenstelling en opvolging van uw dossier. Onze succesformule bestaat uit een persoonlijke, correcte aanpak en 100% inzet bij elke verkoop. Een duidelijke en transparante communicatie naar de klant toe, is voor ons een streefdoel. Wij zorgen voor de nodige doelgerichte publiciteit. Uw pand wordt altijd op de meest correcte en goede manier in de kijker gezet via verschillende kanalen zoals o.a. publiciteit op diverse websites en in weekbladen. Ons centraal gelegen kantoor biedt ook de mogelijk om onze beschikbare panden aan een ruim publiek te presenteren aan de hand van onze LED Display verlichting. Mede dankzij jarenlange ervaring en uitgebreid klantenbestand zorgen wij voor een vlotte verkoop.

U wenst vrijblijvend advies?

Indien u op zoek bent naar een betrouwbare vastgoed-adviseur dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzekeren u een persoonlijke service.  Elk pand is anders en daarbij is het voor ons belangrijk dat u als klant het beste advies krijgt. Wij helpen u graag met eventuele vragen en zoeken steeds samen naar de beste oplossing. U bent altijd welkom in ons kantoor en kan ons steeds bereiken via onze contactgegevens.

U wenst een gratis schatting?

Een juiste verkoopwaarde vaststellen is de eerste, cruciale stap bij de verkoop van uw pand. Hierbij begeleiden wij u graag, om samen tot een juiste waardebepaling van uw pand te komen. Als professionele makelaars met de nodige ervaring en kennis van de markt garanderen wij u een correcte en realistische waardebepaling van uw pand, aan de hand van een vergelijkende marktanalyse. Dit wordt door ons vrijblijvend en kosteloos aangeboden. Een juiste schatting resulteert in het beste resultaat.

Terug naar boven
Sluit menu Immo Geldhof